ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Σε τροχαίο με τη μηχανή του σκοτώθηκε ο 60χρονος Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά και μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ.
Το τροχαίο έγινε στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στα Ίσθμια.


Ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας ήταν βαρύτατος και οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε και η 53χρονη συνεπιβάτιδά του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά το τροχαίο δυστύχημα

«Χθες (30.1.2022) το πρωί, στο 1,2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, και επέβαινε ανήλικος, συγκρούστηκε με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός και επέβαινε 54χρονη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 54χρονης και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο 60χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.»

Η συλληπητήρια ανακοίνωση της Ενωσης Κρεοπωλών

«Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εκφράζει τη θλίψη και την βαθύτατη οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του φίλου – συνάδελφου και συναγωνιστή Σταύρου Πέρρου.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας επί πολλά χρόνια, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και μέλος στο Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ΓΣΕΒΕΕ.

Άνθρωπος δραστήριος, δημιουργικός και με όραμα για τον κλάδο των Κρεοπωλών. Πάλεψε μαχητικά για τα δικαιώματα της Ομοσπονδίας, την οποία υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος ως απλό μέλος και αργότερα ως Πρόεδρός της. Η προσφορά του αδιάλειπτη και πολυσχιδής.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.»

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά

«Θέλω να αποχαιρετήσσουμε από τη ζωή εναν αξιόλογο και έντιμο άνθρωπο, μαχητικό συνδικαλιστή, εργατικό επαγγελματία και πάνω από όλα, καθαρό και ευθύ στις κουβέντες του. Απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηριου Πειραιά, ο καλός άνθρωπος, Κορυδαλλιώτης Κρεοπώλης, μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και επί χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος.

Υ.Γ. Τον εκτίμησα ιδιαίτερως μόλις τον επισκεφθηκα πρώτη φορά στο μαγαζί του, όταν είδα που ανεγραφε μία ταμπέλα στο τοίχο… «ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ MARKETING». Και ζήτησα να μου στείλει μία ίδια στο Επιμελητήριο όπως και το έπραξε άμεσα! Αυτός ήταν ο Σταύρος σαν χαρακτήρας… Αιωνία του η Μνήμη!!!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις