ΚΥΨΕΛΗ. Εξιχνιάστηκε η παιδοκτονία ενός 7χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της που είχε τελεστεί το 2017 στο σπίτι που διέμεναν στην Αθήνα.

Το ζευγάρι ομολόγησε την πράξη του που σύμφωνα με πληροφορίες απέδωσαν στο ότι ήταν… ανήσυχο εκείνη την ημέρα το παιδί και μάλιστα το έθαψαν στο σπίτι που έμεναν.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Οι Αρχές τους τελευταίους μήνες έλαβαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζευγάρι πως από τα δύο παιδιά της 29χρονης Ελληνo-Πολωνέζας μητέρας, εδώ και χρόνια έλειπε το αγοράκι της κάτω από ύποπτες συνθήκες και πως ήταν ένα εξαιρετικά κακοποιητικό περιβάλλον σε βάρος των παιδιών της αυτής της γυναίκας.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής άρχισε να διερευνά την υπόθεση και σύντομα ανακάλυψε πως πριν πέντε χρόνια η 29χρονη Ελληνίδα που ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, και ενώ είχε χωρίσει από τον Πολωνό σύζυγό της, ο οποίος από το 2018 είναι έγκλειστος σε ψυχιατρείο στην χώρα του, ζούσε πλέον με έναν άλλον Πολωνό χρήστη ναρκωτικών και αλκοολικό, όπως είναι και εκείνη.

Το διαμέρισμα στην Κυψέλη όπου διέμενε η μητέρα του 7χρονου αγοριού με τον σύντροφό της
Το διαμέρισμα στην Κυψέλη όπου διέμενε η μητέρα του 7χρονου αγοριού με τον σύντροφό της EUROKINISSI

Στις Αρχές Ιανουαρίου και μάλιστα εκείνη την ημέρα της δολοφονίας, εντελώς τυχαία η 8χρονη τότε κόρη της γυναίκας, πήγε σε μία φίλη της και διανυκτέρευσε εκεί. Καθώς μάλιστα, υπήρξαν τότε καταγγελίες για την κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του κοριτσιού που σήμερα είναι 14 ετών, την πήρε η Εισαγγελία από αυτό το περιβάλλον και το 2018 την έδωσε σε ανάδοχη οικογένεια.

Μαζί με το ζευγάρι δυστυχώς όμως παρέμεινε το 7χρονο τότε αγοράκι της 29χρονης σήμερα γυναίκας το οποίο ο 34χρονος Πολωνός σύντροφός της το κακοποιούσε συχνά, με το πρόσχημα ότι έκανε φασαρία και ήταν ανήσυχο και το άφηναν νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, το χτυπούσε και το άφηνε όρθιο για ώρες ως τιμωρία και το φίμωνε με μονωτικές ταινίες.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν με αυτό το πρόσχημα, άφησε ο 34χρονος τον μικρό Ανδρέα όρθιο για τιμωρία στον τοίχο, νηστικό όλη την ημέρα έως το απόγευμα και όταν πλέον το παιδί έβαλε τα κλάματα, το χτύπησε ανηλεώς και στη συνέχεια τον φίμωσε με μονωτική ταινία σε μύτη και στόμα, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό του θάνατο.

Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο παιδί της με το σύντροφό της και έκρυβαν το πτώμα επί 5 χρόνια

Η μητέρα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δήθεν δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό γιατί… έπαιζε στον υπολογιστή παιχνίδια! Αργότερα όμως που αντιλήφθηκε της είπε ο σύντροφός της να φύγει για δύο ημέρες μέχρι να δει τι θα κάνει με το πτώμα του μικρού Ανδρέα, κάτι που πρόθυμα η μητέρα του έπραξε…

Ο 34χρονος που εργαζόταν ως οικοδόμος, πήρε το άψυχο σώμα του παιδιού και αφού κατασκεύασε μία κρύπτη με τούβλα στην ταράτσα της οικίας που διέμεναν επί της οδού Σκιάθου 5, το έθαψε εκεί. Μετά από περίπου έναν χρόνο τους έκαναν έξωση, ξέθαψε την σορό του άτυχου παιδιού και την τοποθέτησε σε μία εργαλειοθήκη, ενώ το ζευγάρι που ζούσαν σαν άστεγοι, περιφέρονταν επί έναν χρόνο με αυτή την εργαλειοθήκη και το πτώμα του παιδιού μέσα σε αυτή, στους δρόμους της Αθήνας.

Όταν αργότερα βρήκαν ένα νέο σπίτι για να μείνουν επί της οδού Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, έβαλε την εργαλειοθήκη στο αποθηκευτικό χώρο ενός καναπέ που είχαν βγάλει στο μπαλκόνι, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Η «μητέρα» είχε ισχυριστεί το 2017 πως είχε έρθει από την Πολωνία ο βιολογικός πατέρας του Ανδρέα και το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και αυτό ισχυρίστηκαν και στην κόρη της.

Ωστόσο, πρόσφατα κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με συγγενείς του πρώην συζύγου της στην Πολωνία, έμαθαν ότι ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρείο από το 2018 και δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Αφού πλέον οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για το κακοποιητικό περιβάλλον που ζούσαν τα παιδιά, πήγαν στην παλιά τους οικία στην οδό Σκιάθου όπου διαπίστωσαν πως στην ταράτσα όντως υπήρχε αυτοσχέδιος τάφος, στη συνέχεια τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια, τις νυχτερινές ώρες, τους ανέκριναν και ομολόγησαν σήμερα το πρωί.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για την ανθρωποκτονία του άτυχου παιδιού και βεβαίως η μητέρα αντιμετωπίζεται ως συναυτουργός στο ειδεχθές αυτό έγκλημα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

"Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Η αυτοσχέδια κατασκευή όπου ο 33χρονος τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου
Η αυτοσχέδια κατασκευή όπου ο 33χρονος τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο παιδί της με το σύντροφό της και έκρυβαν το πτώμα επί 5 χρόνια

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο παιδί της με το σύντροφό της και έκρυβαν το πτώμα επί 5 χρόνια

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη".

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις