ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 25.2.2022 το απόγευμα, στo Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη, στις 26.2.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες στις 25.2.2022 το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 25.2.2022 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, στις 25.2.2022 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 48 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -2- τσιγαριλίκια και μικροποσότητες κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις