ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Σοκάρουν τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία για τον 62χρονο στο Ηράκλειο σε βάρος του οποίου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό, και σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν όταν στις 18/11/2021 μια 45χρονη από την Αλβανία, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 16 και 9 ετών, έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια.

Η 45χρονη κατήγγειλε ότι την ενημέρωσε η κουνιάδα της πως η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη της της εκμυστηρεύτηκε ότι ο 62χρονος της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν αυτή ήταν περίπου 7-8 ετών.

Στη συνέχεια η μητέρα μίλησε με την κόρη της και εκείνη της ανέφερε ότι όταν ήταν σε ηλικία 7-8 χρονών, ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος τυγχάνει οικογενειακός φίλος, είχε πάει στο σπίτι τους για να προσέχει την ίδια και τον αδερφό της, όσο θα έλειπαν οι γονείς τους.

Εκεί αφού έβαλε για ύπνο τον αδελφό της, στη συνέχεια με το πρόσχημα του παιχνιδιού προέβη παρενόχλησε σεξουαλικά την κοπέλα.

Η ανήλικη ανέφερε στη μητέρα της ότι ο ηλικιωμένος την θώπευε, όπως και την επίσης ανήλικη αδερφή της.

Ακολούθησε η εξέταση της κουνιάδας η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων της ανήλικης ανιψιά της, η άλλη ανήλικη ανιψιά της, της ανέφερε όλα αυτά και επιπλέον ότι ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι αν τα αποκαλύψει, θα τη σκοτώσει. Η θεία των κοριτσιών προσκόμισε εκτυπωμένες συνομιλίες μεταξύ της ανήλικης και του κατηγορουμένου μέσω του messenger.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις