ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Όπως ανακοίνωσε στο σχετικό ενημερωτικό της δελτίο αδικημάτων και συμβάντων η Γ.Α.Δ.Π , η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, από τις 11:00 ώρα της 25ης Απριλίου έως και τις 09:00 ώρα της 26ης Απριλίου, προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά: Συνελήφθη, χθες (25.4.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Εξιχνίαση μία περίπτωση κλοπής: Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 15.4.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μία περίπτωση κλοπής: Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 30.3.2022, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις