ΠΑΤΡΑ. Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες της Τετάρτης 27/4 , στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, στις 24.4.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 25.4.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 24.4.2022 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε από Ιερό Ναό χρήματα, ενώ στη συνέχεια κατελήφθη να οδηγεί όχημα, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από ημεδαπή. Αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, στις 24.4.2022 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με ακόμη δύο άγνωστους συνεργούς του, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, στις 23.4.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) 31χρονοι ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -8,4- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος αλλοδαπού, που έγινε την 17.1.2022, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 58 ετών, αντίστοιχα, για απάτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις