ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, χθες (25.5.2022) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 17χρονη ημεδαπή, γιατί μαζί με ανήλικη ημεδαπή αφαίρεσαν από κατάστημα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, 35χρονος, 29χρονη και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Τέλος, όπως προέκυψε η 17χρονη δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, σήμερα (26.5.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 32χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε από το όχημα μικροποσότητα κάνναβης, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 32χρονος οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Συνελήφθη, χθες (25.5.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απόπειρα κλοπής.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (25.5.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε ξύλινο ρόπαλο, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις