ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 28.5.2022 το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 28.5.2022 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε περίπτερο, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 22.5.2022 έως και την 26.5.2022, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου είχαν αφαιρεθεί χρήματα και καπνικά προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις