ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ. Δεν είχαν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα που είχε χαθεί στα Διγελιώτικα Αιγιάλειας και αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από τους οικείους του, την Αστυνομία και δύναμη της 6ης ΕΜΑΣ.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 71χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δεξαμενή στην αυλή του σπιτιού του στις εργατικές κατοικίες Διγελιωτίκων Αιγιάλειας.

Από νωρίς το πρωί, βρισκόντουσαν σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες από την Αστυνομία και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, για τον εντοπισμό ηλικιωμένου.

Στις αναζητήσεις μετείχε κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα» και τους συνοδούς Γιάννη Παπαλαμπρόπουλο και Παναγιώτη Φωκά.

Ο 71χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για άνοια και Αλτσχάιμερ και έπασχε από επιληψία. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η σύζυγός του δήλωσε την απουσία του την Αστυνομία, καθώς έφυγε από το σπίτι τους και δεν επέστρεψε. Αμέσως σήμανε συναγερμός και τις απογευματινές ώρες ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Οι έρευνες εστιάστηκαν σε σημεία περιμετρικά του σπιτιού του ηλικιωμένου, αλλά χώρους που σύμφωνα με μαρτυρίες συνήθιζε να επισκέπτεται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις