ΠΑΤΡΑ. Επεισόδια ανάμεσα σε ομάδα αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με το tempo24.news, από νωρίς το απόγευμα ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να διοργανώσει πάρτι στην πλατεία Όλγας -για πολλοστή φορά-, με τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν την πλατεία και να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Το τοπικό μέσο αναφέρει ότι λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε συγκεντρωθεί σε μέρος της πλατείας, επιτέθηκε σε αστυνομικούς πετώντας μπουκάλια και πέτρες. Οι αστυνομικοί από την άλλη πλευρά τους απώθησαν κάνοντας χρήση κρότου - λάμψης.

Αντιδρούν οι κάτοικοι στην Πάτρα για τα πάρτι

Τα επεισόδια των αντιεξουσιαστών συνεχίστηκαν, με τους ίδιους να οπισθοχωρούν μέχρι το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που απευθύνουν κάλεσμα για πάρτι στην πλατεία Όλγας, βράδυ Παρασκευής, με τους κατοίκους της περιοχής ανάστατοι να καταγγέλλουν ότι έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού το πάρτι κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη μουσική στη διαπασών και νεαρούς να καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις