ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ. Δύο άνδρες συνελήφθησαν στην Ανδραβίδα για ληστείες και κλοπές στην Ηλεία και στην Αχαΐα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνέλαβαν στην Ανδραβίδα δύο άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστείες και κλοπές.

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα, κυρίως σε περιοχές του κάμπου Ηλείας, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας, δύο ληστείες σε βάρος γυναικών (για τη μία ληστεία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης), 20 κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, και 2 κλοπές σε εργοτάξιο οικοδομικών υλικών και καφέ μπαρ.

Ως προς την πρώτη περίπτωση της ληστείας, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Αμαλιάδας σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 6 Νοεμβρίου, το απόγευμα, στις Αλυκές Λεχαινών, πλησίασε μία γυναίκα, που κινούνταν με ποδήλατο και άρπαξε την τσάντα της, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων και 50 ευρώ.

Ως προς τη δεύτερη ληστεία, διακριβώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι στις 17 Νοεμβρίου το πρωί, στη Γαστούνη Ηλείας, πλησίασαν με μοτοποδήλατο μία ηλικιωμένη γυναίκα, που κινούνταν πεζή και της άρπαξαν με βία 50 ευρώ.

Ως προς την περίπτωση της κλοπής, στο καφέ μπαρ, οι δύο κατηγορούμενοι στις 02 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, στο Αρκούδι Ηλείας, μπήκαν στο κατάστημα και έκλεψαν ποτά συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και ληστειών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις