ΠΑΤΡΑ. Η γυναίκα παγιδεύτηκε και η απάτη στην Πάτρα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Το κόλπο είχε και πάλι να κάνει με ένα υποτιθέμενο τροχαίο, από το οποίο ένα άτομο έπρεπε να χειρουργηθεί και οι συγγενείς του, να δώσουν χρήματα. Ο δράστης ήξερε το όνομα της γυναίκας που τηλεφώνησε και αυτό όπως φαίνεται ήταν κλειδί στο να ολοκληρωθεί το χτύπημα. Η ηλικιωμένη δεν υποψιάστηκε το παραμικρό και λίγο αργότερα έριχνε από το μπαλκόνι της, μια σακούλα με τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Μια ακόμα τηλεφωνική απάτη με θύμα ηλικιωμένη στην Πάτρα με πρόσχημα την ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης γειτόννισας της. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά, όπως κατέθεσε το θύμα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 87χρονη και αφού της συστήθηκε με την ιδιότητα του γιατρού, την ενημέρωσε πως γειτόνισσα της τραυματίστηκε και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα ο απατεώνας της είπε «κυρά Γιωργία μπαίνει στο χειρουργείο». Η ηλικιωμένη του απάντησε πως στο σπίτι της έχει μόνο 1.600 ευρώ, το ραντεβού κλείστηκε και επί της οδού Μπενιζέλου Ρούφου, λίγο αργότερα εμφανίστηκε γυναίκα που παρέλαβε τη σακούλα με τα χρήματα, την οποία η 87χρονη πέταξε από το μπαλκόνι της.

Το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13/12/2022, καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις