ΠΑΤΡΑ. Γιος του «Στέλιου» της 17Ν ένας από τους συλληφθέντες στην Πάτρα. Ο 57χρονος σήμερα πατέρας του είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Αποφυλακίστηκε το 2010.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, κατά την οποία συνελήφθησαν ακόμα πέντε άνδρες και μία γυναίκα που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες τραπεζών, υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και σούπερ μάρκετ.

Σε κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 230 γραμμάρια δυναμίτιδας και τρεις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο μήνα, έχει προκύψει η συμμετοχή τους σε τρεις ληστείες τραπεζών, τριών υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και ενός σούπερ μάρκετ, από το 2020 μέχρι σήμερα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ναρκωτικά, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες, καθώς είχαν στην κατοχή τους ασυρμάτους συντονισμένους στις συχνότητες της αστυνομίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις