ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Ένα νεαρό άτομο μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Πύργου, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της πόλης, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στην είσοδο – έξοδο του σούπερ μάρκετ Lidl.

Σύμφωνα με το ilia.news, o νεαρός οδηγός κατευθυνόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του προς την Αμαλιάδα όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο επιχείρησε να βγει από το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες ο νεαρός, έστριψε το τιμόνι του για να μην πέσει πάνω στο άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια συνέχισε την πορεία του και έφυγε.

Στην προσπάθειά του ωστόσο να αποφύγει το άλλο Ι.Χ, προσέκρουσε στο προστατευτικό τσιμεντένιο διάζωμα του δρόμου με αποτέλεσμα το όχημά του να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, με επικεφαλής τον Διοικητή της κ. Κωνσταντίνο Χριπάτσιο.

Σύμφωνα με το ilia.news, στο συγκεκριμένο σημείο (και στα δύο ρεύματα του δρόμου) έχουν γίνει πολύ σοβαρά τροχαία δυστυχήματα και παρά το γεγονός ότι η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Ήλιδας έχει φέρει το θέμα της κατασκευής κυκλικού κόμβου ή άλλης κυκλοφοριακής παρέμβασης στο σημείο επανειλημμένα, το συγκεκριμένο σημείο παραμένει «καρμανιόλα» για τους οδηγούς καθώς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα… ούτε ένα μεγάλο προειδοποιητικό σήμα!

Το σοβαρό τροχαίο έχει αναλάβει το ακριτικό της Τροχαίας Ήλιδας διότι έχουν καταγγελίες για ένα ακόμη επιβατικό όχημα που φαίνεται, πάντα από τις πρώτες πληροφορίες, να έφυγε από τον τόπο του τροχαίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις