ΒΡΑΧΑΤΙ. Αντιμέτωπος με εφιαλτικές στιγμές ήρθε ένας ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Τρεις άγνωστοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στην οικία του στον 1ο όροφο, σπάζοντας την μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν τον 83χρονο απειλώντας και χτυπώντας τον, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τις οικονομίες που υπήρχαν στο σπίτι, ύψους 4.000 ευρώ.

Οι ληστές δεν περιορίστηκαν εκεί όμως και με χρήση βίας ανάγκασαν τον ηλικιωμένο να κατέβουν μαζί στο ισόγειο που διατηρούσε χρωματοπωλείο ο γιος του.

Εκεί διατήρησε την ψυχραιμία του ο ηλικιωμένος και κατάφερε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, με αποτέλεσμα οι δράστες να τρομάξουν, να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή τρέχοντας, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το θύμα δήλωσε πως δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις