ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 20.3.2023 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 49χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθη, στις 20.3.2023 το πρωί, στo Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθη, στις 20.3.2023 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για απλή σωματική βλάβη, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 20.3.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) άτομα, 24χρονος αλλοδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργούν ως προσωρινά υπεύθυνοι επιχείρηση συλλογής μετάλλων (Σκράπ) ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται και να στερούνται άδεια λειτουργίας. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν τμήματα μετάλλων από μηχανήματα, που όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί την 18.3.2023 από Αγροτικό Συνεταιρισμό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, που έγινε την 28.10.2022 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα, που έγινε την 19.3.2023 στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 21.3.2022 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών, γιατί αφαίρεσαν από δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, καλώδια, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις