ΖΑΧΑΡΩ. Ένα μεγάλο μέρος από το βίος του είδε να χάνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή των Σχίνων Ζαχάρως, αφού η καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στο στάβλο του κατέστρεψε ολοσχερώς την τεράστια ποσότητα τροφής που είχε αποθηκεύσει εκεί.

Ειδικότερα, η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ για μεγάλη φωτιά σε στάβλο της περιοχής και άμεσα στάλθηκαν στο σημείο 4 οχήματα από το Π.Κ. Κρεστένων, ένα από την Π.Υ. Πύργου και ένα από το Π.Κ. Ολυμπίας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε στάβλο που λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος για τροφές ζώων, με το περιεχόμενό του να καίγεται ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, εντός του στάβλου αυτού υπήρχαν 1.500 μπάλες σανό που κάηκαν ολοσχερώς.

Επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης τέθηκε ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Π.Κ. Κρεστένων, πυρονόμος Θοδωρής Νεοφώτιστος, ενώ μέχρι αργά το βράδυ οι δυνάμεις έδιναν αγώνα για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκε και το ανακριτικό τμήμα του σώματος, το οποίο εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό, με τα αποτελέσματα των ερευνών να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις