ΗΛΕΙΑ. Πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης που είχε αγοράσει από προμηθευτή στην Αθήνα και τη μετέφερε με αυτοκίνητο στην Ηλεία, ετοιμαζόταν να διακινήσει σε χρήστες της περιοχής ένας Έλληνας που υπολόγιζε να βγάλει περίπου 75.000 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου είχαν μάθει τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το βράδυ της Δευτέρας έστησαν ενέδρα σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας– Κρεστένων και, μόλις εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον διακινητή, το ακινητοποίησαν. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος 575 γραμμάρια κοκαΐνης και 8,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, με αποτέλεσμα να φορέσουν χειροπέδες στον οδηγό.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στην κατοικία του σε άλλη περιοχή της Ηλείας, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλο 1,7 γραμμάριο κοκαΐνης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα ψαλίδι με ίχνη κοκαΐνης και πλήθος τμημάτων από νάιλον σακούλες που χρησιμοποιούσε για την συσκευασία της. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις