ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 20.5.2023 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 20.5.2023 το απόγευμα, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλο μοτοποδήλατο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και το οποίο ο ίδιος διέθετε προς πώληση, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 20.5.2023 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από την 19-20.5.2023, διέπραξε -3- περιπτώσεις κλοπών και -6- αποπειρών αυτών σε οικίες και σε όχημα, όπου αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 20.5.2023 το μεσημέρι στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε -10- ισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις