ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι, η Αστυνομία είχε νωρίτερα προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κοντινές περιοχές.

Ειδικότερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην νέα αλλά και την παλαιά Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ενημέρωση, η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου άνοιξε και στα δύο ρεύματα.

Η φωτιά βρισκόταν πολύ κοντά στο δρόμο με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές επέστρεφαν τα αυτοκίνητα πάλι πίσω και δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης καθ ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αιτωλοακαρνανία μέχρι και το Λουτράκι στα διόδια υπήρχε ενημέρωση ότι αν δεν υπάρχει ανάγκη για κάποια επείγουσα δουλειά να μην συνεχίσουν οι οδηγοί το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Στην ενημέρωση του ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιάννης Αρτοποιός παρακάλεσε τους οδηγούς για την δική τους ασφάλεια να αποφύγουν την διέλευση τους από την εθνική οδό Αθηνών- Πατρών εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που εξελίσσεται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις