ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 20.7.2023 το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23, ετών, αντίστοιχα, γιατί επέβαιναν σε όχημα και κατείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -29,5- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 23χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, στις 20.7.2023 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, πιστόλι, -2- γεμιστήρες και -11- φυσίγγια.

Συνελήφθη, στις 20.7.2023 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 83χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, στις 20.7.2023 το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 20.7.2023 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε αγρόκτημα, που έγινε την 17.7.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις