ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Τρείς επιχειρηματίες του Λουτρακίου συνελήφθησαν σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, καθώς σε ξαφνικό έλεγχο που έγινε στα καταστήματά τους διαπιστώθηκε ότι έχουν υπερβεί το όριο των 80 desibel που είναι το επιτρεπτό.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, δύο αστυνομικοί από την Κόρινθο, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα της κεντρικής Λεωφόρου του Λουτρακίου και της παραλιακής.

Να σημειωθεί πως βάσει της κείμενης νομοθεσίας τα καταστήματα μπορούν να παίζουν μουσική σε εξωτερικό χώρο κατά τη θερινή περίοδο έως και τις 23:00 και μπορεί να παραταθεί «ύστερα από αίτηση των ενδιαφερομένων, ανάλογα με το είδος των μουσικών οργάνων και τη θέση του κέντρου σε σχέση με τους γύρω κατοικημένους χώρους, για τα κέντρα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο μέχρι την 03.00′ ώρα και για τα κέντρα που λειτουργούν σε ανοικτό χώρο μέχρι την 02.00′ ώρα, με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις