ΣΠΑΡΤΗ. Η Tραπεζοντή ένα μικρό χωριό της Σπάρτης βιώνει ένα δυσανάλογα μεγάλο πρόβλημα από τη δράση των γνωστών – αγνώστων. Μετά και το τελευταίο κτύπημα σπιτιού κάτοικοι της Τραπεζοντής γράφουν: «Το τελευταίο διάστημα στο χωριό μας το Δ.Δ Τραπεζοντής παρατηρήσαμε αυξημένη αστυνόμευση. Περιπολικά της αστυνομίας να κινούνται στην περιοχή μας και όλο το 24ωρο καθώς και την ομάδα ΔΙ ΑΣ.

Η Αστυνομία παρούσα

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για τις ενέργειες του που προσπαθεί να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και των αυξημένων επιχειρήσεων του για την καταστολή της παραβατικότητας στο χωριό μας.

Δεν φτάνει μόνον αυτό

Δεν φτάνει όμως μόνο η δράση του τμήματος ασφαλείας Σπάρτης. Ελπίζουμε σε στοχευμένες δράσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μας με συντονισμό και συνεργασία από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συντονισμός κάθε Υπηρεσίας

Ζητάμε από την πολιτεία να επιβάλει συντονισμό των καθ’ υλην αρμοδίων και συναρμόδιων και ανασχεδιασμό ίσως των δράσεων ένταξης των ΡΟΜΑ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα αυξημένης παραβατικότητας σε κάθε περιοχή που κατοικούν ΡΟΜΑ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις