ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, στις 21.9.2023 το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 22.9.2023 το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 22.7.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε οικία, όπου αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν, στις 22.9.2023 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 22 και 18 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλαπεί την 16-17.9.2023. Ανωτέρω μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις