ΑΙΓΙΟ. Νέα αποτροπή διάρρηξης ΑΤΜ από την Ασφάλεια Αιγιαλείας τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/10) στην οδό Αιγιαλέως σε μεγάλο super market.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, στελέχη της Ασφάλειας Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της περιπολίας τους στις 5:00 τα ξημερώματα, εντόπισαν ύποπτο όχημα στο πάρκινγκ του supermarket και αποφάσισαν να το ελέγξουν, όταν ξαφνικά δέχθηκαν πυροβολισμούς από τέσσερις κακοποιούς.

atm1.jpg
Φωτογραφία: filodimos.gr

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αντάλλαξαν πυρ με τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Από το όλο επεισόδιο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης του Αιγίου και ιδιαίτερα στη γειτονιά, καθώς οι κάτοικοι έντρομοι προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι συνέβη στην γενικά φιλήσυχη γωνιά του Αιγίου.

Ο Διοικητής της Ασφάλειας Αιγιαλείας κ. Ιορδάνης Μαγειράκης ενημερώθηκε άμεσα από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, έσπευσε στο σημείο μαζί με εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας και τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας για να αποκλείσουν το χώρο και να προχωρήσουν στην έρευνα.

Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο.

387544743_1703953053445906_9159465051166938473_n.jpg
Φωτογραφία: filodimos.gr

Διεξάγεται προανάκριση για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών από την Ασφάλεια Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις