ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 30.10.2023 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, εισήλθε κατάστημα με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 24χρονος την 27.10.2023 είχε διαπράξει ακόμη μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, στις 30.10.2023, το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας ανήλικος και 39χρονος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κάρτες τραπέζης, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 30.10.2023, το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, στις 30.10.2023, το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 30.10.2023 το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ανήλικος και 24χρονος, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 30.10.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστών, περίπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 30.10.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 30.10.2023 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 30.10.2023 το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από οικία -2- δοχεία περιέχοντα ελαιόλαδο και κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις