ΓΥΘΕΙΟ. Το μεγάλο έργο και την σοβαρή δουλειά που κάνουν η Διοίκηση και οι εθελοντές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει εκ νέου ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νεοκλής Κρητικός, κατά την επίσκεψή του στον Όμιλο, στο Γύθειο.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, ζητήματα άλλωστε που του γνωστοποιήθηκαν, μέσω δύο επιστολών του Ομίλου, στις 7 και στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Κρητικός προχώρησε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα μετά την παραλαβή των δύο υπομνημάτων, ο οποίος μετά το Πάσχα θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, όπως μπορεί.

Επιπλέον, ο βουλευτής κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, στην οποία διαβίβασε τα δύο υπομνήματα του Αθλητικού Σωματείου και ζήτησε τις ενέργειές της για την στήριξή του.

«Οι δράσεις, η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου από το 2000 και η συνεχής προσφορά του στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση του από τη μεριά της Πολιτείας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν!», επισήμανε ο Νεοκλής Κρητικός.