ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στο Γύρο Νεμέας 2021 ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από επτά αθλητές.
1)Στην κατηγορία Μάστερ Α, ο Κανελλόπουλος Σταύρος με χρόνο 2:04:36 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 200 και πλέον συμμετεχόντων
2)Στην κατηγορία Μάστερ Β, με χρόνο 2:05:07 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και τη δεύτερη θέση ο Δημητρακόπουλος Δημήτριος.

Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:14:54 κατέκτησε την δέκατη όγδοη θέση ο Νικολακόπουλος Ιωάννης, επιτυγχάνοντας εξαιρετική επίδοση σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.
3)Στην κατηγορία Μάστερ Γ, με χρόνο 2:14:39 κατέκτησε την έβδομη θέση ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος .
Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:26:02 κατέκτησε την δέκατη όγδοη θέση ο Κωτσιόπουλος Φώτιος.
Στη δέκατη ένατη θέση της ίδιας κατηγορίας με χρόνο 2:29:50 τερμάτισε ο Βίγκος Τρύφων.
4)Στην κατηγορία Μάστερ Δ, με χρόνο 2:38:20 κατέκτησε την ένατη θέση ο Μυστριώτης Βασίλειος.

Την ίδια ημέρα στον Ποδηλατικό Γύρο Ιωαννίνων 2021 αγώνα αντοχής 95χμ εκπροσωπήθηκε με επιτυχία ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας από τρεις αθλητές μας.


Ειδικότερα στην κατηγορία Μάστερ κατέκτησαν:

α) Την τέταρτη θέση με χρόνο 2:59:44 ο Διονύσης Μάρτης
β) Την δέκατη θέση με χρόνο 3:13:35 ο Σπυρίδων Κοσκινάς

Στην κατηγορία ανδρών έλαβε μέρος ο Παπαδημητρίου Γιάννος με εξαιρετική παρουσία που δυστυχώς μια πτώση που συνέβη εμπρός του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Diesel Tech Center Vigos για την υποστήριξη με την μεταφορά των αθλητών στην Νεμέα, και την UpCycle - Fit&Shape Greece για την υποστήριξη των ενεργειακών αναγκών των αθλητών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για τη μαχητικότητα τους, τους εύχεται υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσουν με την ίδια ένταση και επιτυχία το αγωνιστικό πρόγραμμα τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις