ΣΠΑΡΤΗ. Μία όμορφη γιορτή διοργάνωσε το τμήμα Τένις του Φιλαθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Σπάρτης, με αφορμή τη λήξη της ιδιαίτερης χρονιάς που όλοι διανύσαμε, την Παρασκευή 25/06.

Οι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνιστές, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, που γέμισαν το γήπεδο και την πλατεία των Αλεσίων, Σπάρτρης. Τα παιδιά της ακαδημίας του Συλλόγου βρέθηκαν μαζί, διασκέδασαν, έπαιξαν παιχνίδια, και κεράστηκαν!

Η χρονιά που πέρασε…

«…Η χρονιά που πέρασε 2020-2021, παρά τις πολλές δυσκολίες που βιώσαμε λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που δεν επέτρεψαν στους αθλητές να προπονηθούν και να αγωνιστούν όπως θα θέλαμε, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι αθλητές μας και οι αθλήτριές μας υπόσχονται πολλά περισσότερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2021-2022.

Με τους μικρούς τενίστες και τενίστριες ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Πολλά μπράβο στους αθλητές μας, τις αθλήτριες μας, τους προπονητές μας, τους γονείς και όλους όσοι συμμετείχαν και φέτος στην προσπάθεια των τμημάτων τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ.», αναφέρουν από το «Τένις» του Φιλαθλητικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Δούκας και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Περγαντής. Προφανώς δε θα μπορούσε να λείψει από μια τενιστική εκδήλωση ο βουλευτής Λακωνίας κ. Κρητικός.

Ευχαριστίες στους χορηγούς

«Τίποτα από τα παραπάνω δε θα είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία εάν δεν υπήρχε η βοήθεια και η στήριξη των χορηγών. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης κ. Μαρτσούκο και την εταιρία Μίμης Ε.Π.Ε., για τη χορηγία των εμφανίσεων της Ακαδημίας.

Επίσης, ευχαριστεί την εταιρία “Τσικάκης – Γιαννόπουλος”, τον κ. Νικητέα, τον κ. Βεκράκο, τον κ. Καλλιάνη και το εργοστάσιο “Λακωνία” για την ευγενική τους χορηγία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις