ΣΠΑΡΤΗ. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων και στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών, συμμετείχε ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη 28 - 29 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, και ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης εκπροσώπησε την Ελλάδα με 2 αθλήτριες σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου και με ρεκόρ συμμετοχών.

Η Ευγενία Λάμπρου στην κατηγορία των 50 κιλών και η Δήμητρα Μπαρέλου στην κατηγορία των 62 κιλών στο στυλ της ελευθέρας πάλης, φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια.

Σκληρή άσκηση – Απαιτητική προπόνηση

«Η σκληρή άσκηση των αθλητριών με την επίβλεψη της προπονήτριας του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης Σοφίας Καμπανάρη απέδωσε και πάλι καρπούς κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Η απαιτητική προπόνηση των κοριτσιών και η δύναμη της θέλησής τους τα ανέβασε στο βάθρο δίνοντας την καλύτερη ανταμοιβή στην αφιλοκερδή προσφορά της προπονήτριας τους και το καλύτερο παράδειγμα σε εμάς και τα παιδιά μας.

Το όνομα της Σπάρτης ακούστηκε και τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισαν από τον Παλαιστικός Σύλλογο.

Εμείς να ευχηθούμε στα κορίτσια και στους υπόλοιπους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης να συνεχίσουν και… εις ανώτερα τη δυναμική τους προσπάθεια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις