ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και νίκησε τη «Μαύρη Θύελλα» που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Η Καλαμάτα ισορρόπησε και πίεσε με τους Μπακαγιόκο, Τσαγκαλίδη και Παυλίδη. Στο 31’ από σέντρα του Τάτου, ο Μπακαγιόκο με προβολή την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πίεσε και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Οι αλλαγές του Οφρυδόπουλου φρέσκαραν την ΑΕΚ και στο φινάλε πίεσε. Στο 85’ ο Μιτάι είχε σουτ στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό, ο Χριστόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος των Παπατόλιου και Ταΐρη και με προβολή έκανε το 1-0.

Η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη ως το τέλος με τον Χατζηεαμμανουήλ να σταματά τον Μαρκόφσκι σε τετ-α-τετ στο 90+3'!

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης, Γερολέμου (80' Μουστακόπουλος), Γιούσης (80' Ε. Χριστόπουλος), Ιατρούδης (60' Κοσίδης), Μιτάι.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45+1' Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (79' Νάνι), Κόκκορης, Λουκίνας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις