Το γκολ των νικητών σημειώθηκε στο 27', όταν στο σουτ που επιχειρήθηκε η μπάλα κόντραρε στον Garcia και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Αστέρας Τρίπολης δημιούργησε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Λαμία, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την φάση του 27ου λεπτού, όταν ο Προβυδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ταϊρόν βρήκε... αέρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Ρούμπεν Γκαρθία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια ν΄ απειλήσουν, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης κι έμειναν στο μηδέν μετά από 4 συνεχόμενα ματς που είχαν σκοράρει.

Είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σονί στο 72΄, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ, ενώ είχε προηγηθεί στο 63΄ η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, με τον Τσιφτσή να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Ταϊρόν.


Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Κίτρινες: Άλβαρες - Μπεχαράνο

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (46΄ Καρμόνα), Άλβαρες, Ατιένζα (84΄ Ροντρίγκο Γκόμεζ), Καστάνιο, Σανταφέ (68΄ Τιλικα Λεό), Βαλιέντε (46΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπενίτο (68΄ Κρεσπί)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76΄ Τζανδάρης), Ταϊρόν (76΄ Ελευθεριάδης), Καραμάνος (68΄ Σκόνδρας), Αραμπούλι (84΄ Τσούκαλος).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις