ΣΠΑΡΤΗ. Με πλήθος λιλιπούτειων αθλουμένων του Τμήματος Τένις αλλά και τη συμμετοχή του Αγωνιστικού Τμήματος, πραγματοποιήθηκε η εφετινή αποχαιρετιστήρια γιορτή για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, στο τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ.

Προηγήθηκαν ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά των ακαδημιών «που πρόσφεραν χαρά και διασκέδαση» .

Έπειτα, «…έγινε αγώνας επίδειξης υψηλού επιπέδου από τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας», που ανέδειξε την καλή και συνεπή προσπάθεια των προπονητών του τμήματος, Αναστάσιου Δαμιανού, Αγλαΐας Δαμιανού και Ευαγγελίας Δαμιανού.

Κεράσματα - Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Στο τέλος υπήρξε κέρασμα από τους χορηγούς της εκδήλωσης για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γρηγόρης Τσαγγούρης ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους «καλές διακοπές», ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Παρουσίες

Στη γιορτή παρευρέθηκε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Σταύρος Περγαντής ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο και τους προπονητές για την άψογη δουλειά τους.

Επίσης «το παρών έδωσε» και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κανακάκος.

  • Thanks … giving

«…Να ευχαριστήσουμε για τις χορηγίες τους την εταιρεία Mimis και ιδιαίτερα τον κ. Μαρτσούκο Αντώνη για τη χορηγία σε μπλούζες για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών, την επιχείρηση Lampa (κ. Παλαιολογο Βασίλη) , την επιχείρηση Τσικάκη- Γιαννόπουλο, την επιχείρηση Nikiteas Bakery,το εργοστάσιο Λακωνία, την εταιρεία Καλλιάνη ΑΦΟΙ και Σια O.E., ΑΦΟΙ Βεκρακου Α.Ε. και τον κ. Κουλογεωργίου Άκη για την ηχητική κάλυψη», λένε από τον Φιλαθλητικού Γ.Σ..

Ας σημειωθεί πως για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργήσουν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου για τις υποχρεώσεις συμμετοχής σε αγώνες της Ε.Φ.Ο.Α.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις