ΕΛΛΑΔΑ. Σε ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς θεατές, οδεύει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας για το 2024, με τα ισχύοντα δεδομένα και μετά την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο τελικός ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, βάσει της προκήρυξης της ΕΠΟ, αλλά την δεδομένη το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, για δύο λόγους: ελλιπές σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας και ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Παναγιώτης Μπαλτάκος: «H ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη»

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα, στην οποία πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετά την σύσκεψη.

«Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες πάμε στον Βόλο, που λέει η προκήρυξη, αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο, λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν».

Η στάση της δημοτικής αρχής Βόλου για το Πανθεσσαλικό

«Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο κύριος Μπαλτάκος.

Η περίπτωση του ΟΑΚΑ

«Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις