ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Δυναμική επιστροφή πραγματοποιεί η αγωνιστική εκδήλωση μνήμης του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Σ.Ο.Α.Α.), με τη συμμετοχή και της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ), την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Μετά από αρκετά χρόνια, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α., σε συνεργασία με τα σωματεία ΑΣΣΟΑΑ και ΑΣΙΣΑ, διοργανώνει εκ νέου το θρυλικό Σ.Ο.Α.Α. Μεμόριαλ, μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη των οδηγών αγώνων που δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας.

Επιστροφή μιας εμβληματικής διοργάνωσης

Το Σ.Ο.Α.Α. Μεμόριαλ αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, συγκεντρώνοντας αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα Ελληνικά Πρωταθλήματα ασφάλτου και χώματος, καθώς και κατηγορίες όπως Crosskart και Drift. Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και ξεχωριστά, εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κοσμούν τους ελληνικούς αγώνες.

Οκτώ οδηγοί από την Καλαμάτα

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα δώσει δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση, συμμετέχοντας με οκτώ οδηγούς. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν οι:

  1. Λευτέρης Δημητρακόπουλος (CITROEN SAXO)
  2. Πηνελόπη Ηλιοπούλου (SPEEDCAR LAHOZ)
  3. Παναγιώτης Χριστοφιλόπουλος (SPEEDCAR LAHOZ)
  4. Θεοδώρου Χόνδρου (FORD SIERRA)
  5. «Κανέλλος» (PEUGEOT 106)
  6. Βασίλης Ηλιόπουλος (SPEEDCAR LAHOZ)
  7. Παναγιώτης Μάλαμας (AUDI A3)
  8. Παναγιώτης Ηλιόπουλος (FERRARI 458)