ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 27 Απριλίου, στο Α.Ε.Κ. Αγ. Ιωάννη οι τελικοί αγώνες των πρωταθλημάτων παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Λακωνίας περιόδου 2013-2014. Μετά από συναρπαστικούς αγώνες, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν, στην κατηγορία Παίδων, η ομάδα του Πανγυθεατικού Γ.Σ. που νίκησε την Α.Ε. Σπάρτης με σκορ 1-0 στην παράταση, και στην κατηγορία Νέων, η ομάδα της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη που επικράτησε του Ολυμπιακού Γυθείου με 2-0.

Πλήθος θεατών βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου και είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το μέλλον του λακωνικού ποδοσφαίρου. Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και των κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες.

Στην κατηγορία των Παίδων, την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Πανγυθεατικού Γ.Σ. κ. Βασίλειος Κυριακουλάκος και σε αυτή του Πανγυθεατικού ο πρόεδρος της Α.Ε. Σπάρτης κ. Δημήτρης Νικόλαρος. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των νέων την απονομή στην ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Μάκης Αγγελόπουλος και σε αυτή της Άμιλλας ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού δήμου Σπάρτης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ. κ. Λεωνίδας Καράντζαλης.

Τα κύπελλα στους αρχηγούς των πρωταθλητριών ομάδων απένειμε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς.