ΜΟΛΑΟΙ. Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσε ο πατήρ Στυλλιανός Κότσαλης, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μολαϊκού για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015, στο γήπεδο των Μολάων, τη Δευτέρα 18 Αυγούστου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τους ζήτησε να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να προσπαθούν καθημερινά για την αγωνιστική τους βελτίωση, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκε να είναι υγιείς.

Στο site του Μολαϊκού αναφέρονται τα εξής: «Το παρόν στη προπόνηση έδωσε ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Γιώργος (Τζόσουα) Κελεμένι που ήρθε με μεταγραφή από την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης. Ο Κελεμένι έχει γεννηθεί το 1994, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πέντε συμμετοχές με την ομάδα της Σπάρτης που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πρώτης Κατηγορίας στη Λακωνία. Την περίοδο 2012-2013, σε ηλικία 18 ετών, πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις με τον Κεραυνό Λευκοχώματος στο πρωτάθλημα της Α1 πετυχαίνοντας και 4 γκολ.

Η διοίκηση του Μολαϊκού έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της ΑΕ Σπάρτης, τον Παναγιώτη Μπακάρα, ο οποίος θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων σε λίγες ημέρες. Ο Παναγιώτης Μπακάρας αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια πέρυσι με την ομάδα της Σπάρτης ενώ την περίοδο 2012-2013 φόρεσε σε 13 παιχνίδια τη φανέλα του Α.Ο. Λογγάστρας.

Ο Μολαϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές την απόκτηση των οποίων αναμένεται να ανακοινώσει από μέρα σε μέρα. Ο ένας εξ αυτών, επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα της Γ Εθνικής».