Όλοι μαζί… μια γροθιά στην είσοδο της ΑΕ Σπάρτη στη Football League!
ΣΠΑΡΤΗ. Μετά την επιβλητική νίκη της επί του ΑΟ Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕ Σπάρτη θα υποδεχτεί την Κυριακή (30/10, 15:00) τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League.
Η ομάδα επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από δεκαετίες και είναι πανέτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε αυτήν την ιστορική στιγμή για την ομάδας της Σπάρτης, καλείται ο κόσμος να δώσει βροντερό «παρών» και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών, στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος προκειμένου στο μέλλον να έρθουν και άλλες επιτυχίες.
Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνονται οι φίλαθλοι για τα εξής:
- Οι τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι 10€ (Θύρα 1, 6, 8), και 15€ (Θύρες 2, 3, 4, 5).
- Όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017 ισχύουν κανονικά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
-Την Κυριακή 30/10 και από τις 10:00 έως τις 12:00 θα έχουν την δυνατότητα οι κάτοχοι κάρτας μέλους να αγοράσουν από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, κατά προτεραιότητα, το εισιτήριο του αγώνα, με την επίδειξη της κάρτας τους. Από τις 12:00 και μέχρι τη σέντρα θα τεθούν σε γενική πώληση από το εκδοτήριο του Σταδίου, τα εισιτήρια του αγώνα.
-Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 14:00.
Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και το κάθε ένα από αυτά θα αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη θύρα, σειρά και θέση.