ΣΠΑΡΤΗ. Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Αθλητές και γονείς μαζί με τους υπεύθυνους του συλλόγου και το προπονητικό τιμ συναντήθηκαν και δόθηκε ή έναρξη για την νέα σεζόν που αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Ξεκίνησαν παράλληλα και οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης για τους νέους αθλητές/αθλήτριες ενώ θα υπάρξουν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και μεγάλων. Επίσης, ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης έχει συμμετοχή και στα δυο στυλ Ελληνορωμαϊκή και Ελευθέρα.

Οι προπονήσεις για τον Σεπτέμβριο ορίστηκαν για τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-19.00 για τους μικρούς και αρχάριους και 18.00-20.00 για τους προχωρημένους αθλητές και μεγάλους.

Φέτος, ο Παλαιστικός Σπάρτης έχει θέσει ως στόχο να μπορέσει να στελεχώσει με αθλητές και αθλήτριες όλες τις κατηγορίες και να έχει δυναμική συμμετοχή στους αγώνες παμπαίδων, παίδων, εφήβων και αντρών ενώ παράλληλα μαζική θα είναι και η συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.