Γκολ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με την Σπάρτη σημείωσε ο Παναιγιάλειος, το οποίος τελικά ήταν κι αυτό που του έδωσε τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Τζανουλίνος, έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 1'. Από εκεί και πέρα η Σπάρτη προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει την ισοφάριση, απείλησε με τους Αγιούποφ, Σταματή, χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει, με τους γηπεδούχους από εκεί και πέρα να ισορροπούν την αναμέτρηση και να κρατούν το 1-0 μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη. Η μεγάλη φάση έλειψε από το παιχνίδι με την Σπάρτη και πάλι να είναι καλύτερη και να ψάχνει την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρνει. Μάλιστα, στο 66' ο Τζανουλίνος και πάλι με μακρινό σουτ απείλησε αλλά τελικά το 1-0 παρέμεινε με τον Παναιγιάλειο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Πολινιάδης, Αγιούποφ (85' Σμίλτος), Ζαφειράκης (91' Γραμματίκας), Σκαρτσίλας, Σταματής.

ΣΠΑΡΤΗ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (50' Φουρτάδο), Μπουζούκης, Τσιμότζι (78' Σανδραβέλης), Ράντι, Ράνος (67' Μουζακίτης), Γουόρντεν.