ΠΑΤΡΑ. Η γηπεδούχος Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απέναντι στη Σπάρτη, ωστόσο οι κυανέρυθροι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα, χάρη σε γκολ του Φουρτάδο (44’), που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή «πάγωσε» το γήπεδο της Αγυιάς, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.Στους Πατρινούς ωστόσο αρκούσαν λίγα λεπτά για να φέρουν «τούμπα» το σκορ και την τύχη του αγώνα. Στο 61’ ο Μωραΐτης με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 64’ ο Μουστακόπουλος με δυνατό πλασέ έκανε το 2-1, που διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με την ομάδα του να φτάνει τους 66 βαθμούς στην τρίτη θέση. Από την πλευρά της η Σπάρτη έμεινε στους 40, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (65’ Πολυχρόνης), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (80’ Αντωνακόπουλος)

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Δοδοντσάκης (55’ Βοσνακίδης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Γραικός (73’ Δεινόπαπας), Καζβιρόπουλος (46’ Μουζακίτης), Φουρτάδο, Γουόρντεν