ΣΠΑΡΤΗ. Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού. Η ομάδα της Σπάρτης εμφανίσθηκε πολύ δυνατή και στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ όπου νίκησε χωρίς απώλεια σετ τον AOΠΕ Ερμιονίδας με σκορ (25-17, 25-11, 25-21) και συνεχίζει πρωτοπόρος στον όμιλο της.
Για την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Σάββατο 1/12/2018 και ώρα 18:00, στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, τον ουραγό της βαθμολογίας, την ομάδα του Άστρους Α.Π.Ο.Δ.Β. Κυνουρίας Αίολος.
Τα εύσημα στους παίκτες και τον προπονητή απονέμει η Διοίκηση του συλλόγου για την σπουδαία εμφάνιση και την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Σπαρτιατικός Γ.Σ. : (Ρηγάκος Γ.) , Καλαβρυτινός Α. , Κυριαζάκος Η., Ρηγάκος Γ., Ρηγάκος Δ., Σταυρόπουλος Κ., Τερζής Κ,. Τζίμας Γ., Μπάσο Σ., Γιαννόπουλος Β., Καραγιαννάκος Β., Τατσής Χ., Μπακατσέλος Π., Μητσιάς Β.

ΑΟΠΕ Ερμιονίδας : Αλεξανδρής Α., Καφτάνης Α., Ελευθεριάδης, Τσαλικιάν Ν., Σκούρτης Δ., Κωτσιομύτης, Λουκαϊτης Χ., Τσοκακάς Α., Χατζόπουλος Γ., Κοντογιαννολουνάς, Καπατσώρης Γ.

Φωτογραφία : Γιανναράκος Δημήτρης