ΣΠΑΡΤΗ. Με γκολ – καραμπόλα του Τιράρ, η Σπάρτη επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού, πήρε βαθμολογική ανάσα και άφησε τον αντίπαλό της στην τελευταία θέση.
Η ομάδα της Λακωνίας δέχθηκε αρκετή πίεση από την αντίστοιχη της Πιερίας, αλλά άντεξε και τελικά έφτασε στο γκολ, κάτι που δεν κατάφερε ο Αιγινιακός που είχε δύο δοκάρια, με τους Γρανάδος (26’) και Σοφιάνη (73΄). Το γκολ για την Σπάρτη ήρθε στο 49ο λεπτό, όταν ο Τιράρ έκανε προσπάθεια να μπει στην περιοχή και εκεί η μπάλα κόντραρε, του έφυγε από τα πόδια, αλλά η απομάκρυνση του Πλακάλο χτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα.
Μετά το προβάδισμα της Σπάρτης υπήρξε πίεση από την πλευρά του Αιγινιακού, αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις που θα έφερναν τουλάχιστον την ισοπαλία για την ομάδα του Μιρσάν Γιονούζ που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 91ο λεπτό ο Έππας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έκτη διαδοχική ήττα για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας να βρίσκεται πλέον στους επτά πόντους! Για τη γηπεδούχο έκαναν ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα οι Βαλμάς, Γκαλβάο, Τιράρ.

Η εξέλιξη του αγώνα
ΣΠΑΡΤΗ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 49’ Τιράρ
ΔΟΚΑΡΙ: 26’ Γρανάδος, 73’ Σοφιάνης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90'+1' Εππας (2η κίτρινη)
ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς) Πάντος, Φραγκούλης, Καλούσης, Τιεντσέ, Κολτσίδας, Νάτσης, Βαλμάς, Παυλής (83’ Δαδάκος), Γκαλβάο (50’ Αγγελόπουλος), Τιράρ (69' Ζαχαριουδάκης), Κανούργιος.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Πλακάλο, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος (77’ Παπάζογλου), Πετρούσης, Βελκόφσκι, Ζαννάκης (62’ Κούστα), Γρανάδος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Έππας, Πιαστόπουλος (53’ Σοφιάνης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής (Ηλείας), Κολλιάκος (Αθήνας)