ΤΡΙΠΟΛΗ. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και οριακή, η αγωνία στα ύψη με τους ανθρώπους του Παναρκαδικού να εξακολουθούν να βρίσκονται σε έναν πυρετό διαβουλεύσεων και όλα πλέον τα σενάρια να είναι πάνω στο τραπέζι ανοιχτά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη έκτακτη ανοιχτή διοικητική συνεδρίαση του συμβουλίου του Παναρκαδικού παρουσία των φίλων της ομάδας με κύριο κεντρικό θέμα την συμμετοχή της η όχι στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά τον καταρτισμό των ομίλων από την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια και με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο όλα τα δεδομένα προς τα μέλη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται σε οικονομικό επίπεδο βάση του ότι η ομάδα μπήκε σε έναν όμιλο με μακρινά ταξίδια και δύο νησιά αλλάζοντας ουσιαστικά όλο τον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό που είχε γίνει.

Μάλιστα ο Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε και για τις επαφές που έχουν γίνει με τους αρμόδιους φορείς με την ομάδα αυτή την στιγμή παρά την θετική πρόθεση που υπάρχει να έχει μόνο προφορικές δεσμεύσεις και χωρίς κάτι συγκεκριμένο γεγονός που μελετάτε με κάθε προσοχή.

Ως δεδομένο έχουμε την παράταση στην αγωνία με τους ανθρώπους της πράσινης διοίκησης να εξαντλούν την κάθε πιθανότητα σχεδιάζοντας νέους κύκλους επαφών με αρμόδιους φορείς και ζητώντας παράλληλα την στήριξη όλων σε αυτή την προσπάθεια για να μπορέσει το ιστορικό σωματείο να δηλώσει κανονικά παρών στο νέο πρωτάθλημα.

Επίσης αναμένεται ίσως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος (έχει ορισθεί για την Τετάρτη 11/9) να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου και νέα συνεδρίαση έτσι ώστε να γίνει διεξοδική ανάλυση των δεδομένων με τον Παναρκαδικό να παλεύει με τον χρόνο μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και να υπάρξουν επίσημες πια τοποθετήσεις.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η ομάδα πραγματοποιεί κανονικά τις προπονήσεις και την προετοιμασία μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Μεσσηνία για φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Έτσι λοιπόν οριστική απόφαση δεν βγήκε στην συνεδρίαση της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου με την διοίκηση να εξαντλεί όλα τα περιθώρια και τελικές αποφάσεις να έχουμε τις επόμενες μέρες.

Πηγή: arcadiaportal