ΤΡΙΠΟΛΗ. O Παναρκαδικός είναι εδώ, δηλώνει παρών και παραμένει πιστός στο ποδοσφαιρικό του ραντεβού με την ιστορία του καθώς θα αγωνιστεί κανονικά την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και τον 6ο όμιλο.

Οι πράσινοι ανέτρεψαν τα δεδομένα της περασμένης εβδομάδας και κάνουν πράξη την θέληση και την επιθυμία τους να λάβουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την καινούρια σεζόν με σεβασμό στην ιστορία και το παρελθόν του ένδοξου τριφυλλιού και ως μια συνέχεια των όσων με κόπο, προγραμματισμό και μεθοδικότητα έχει χτίσει η διοίκηση τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια και μια νέα οικονομική υπέρβαση ανακοίνωσε με επίσημο πλέον τρόπο το απόγευμα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου την απόφαση της να συνεχίσει η ομάδα και να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Λίγα λεπτά μετά της 20:00 ο πρόεδρος του Παναρκαδικού αφού πρώτα ανέλυσε το πλάνο και έκανε μια αναδρομή των όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ανακοίνωσε την τελική απόφαση η ομάδα να κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού τόνισε πως η διοίκηση δεν αποτελείτε από επαγγελματίες παράγοντες αλλά από ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που δίνουν καθημερνά την δική τους μάχη για να μπορέσει το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης να σταθεί στα πόδια του και να είναι οικονομικά φερέγγυο στις υποχρεώσεις του κάτι που με κόπο έχει καταφέρει αυτή η διοίκηση τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ο Βασίλης Κωστόπουλος έκανε αναφορά στην νέα υπέρβαση από πλευράς διοίκησης αλλά και στις δεσμεύσεις που υπάρχουν για οικονομική βοήθεια από φορείς και επιχειρηματίες επισημαίνοντας πως η διοίκηση θα περιμένει να υλοποιηθούν κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με κάθε τρόπο και να συμβάλει στο νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι του τριφυλλιού στη Γ' Εθνική σε έναν δύσκολο όμιλο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της μεκαθημερινές προπονήσεις ενώ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 το τριφύλλι θα δώσει ένα δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Εθνικό στην Τρίπολη με γενική είσοδο για το κοινό 5 ευρώ.

Πηγή: arcadiaportal.gr