Ο φετινός ΄΄ Γύρος της Σπάρτης", εχει ως μήνυμα: ΄΄Τρέχω για το νέο Μουσείο Σπάρτης" Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί μέσω των Οδών Λυκούργου (Κεντρική Πλατεία) , Ορθίας Αρτέμιδος – Τριακοσίων – Λεωνίδου και Τερματισμό την οδό Λυκούργου, (Κεντρική Πλατεία).

Ο "Γύρος της Σπάρτης" είναι ο πλέον μαζικός και ιστορικός αθλητικός θεσμός της πόλης της Σπάρτης. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της ιστορίας της πόλης, βρίσκεται από το 1995,στις καρδιές όλων αυτών που αγαπούν τον Αθλητισμό και τη Ζωή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αθλητικού Οργανισμού: "Κάθε χρόνο, την ημέρα της διεξαγωγής του δρομείς γεμίζουν τους δρόμους και τρέχουν για την χαρά της συμμετοχής και την ευχαρίστηση που μόνο η άθληση μπορεί να προσφέρει.
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών πιστός στο ραντεβού με τον Αθλητισμό και την Συμμετοχή είναι για μία ακόμα φορά έτοιμος να οργανώσει και να πραγματοποιήσει τη διοργάνωση"

Καρτελάκια συμμετοχής θα δίνονται και την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 8 Απριλίου, μία ώρα νωρίτερα στην Κεντρική Πλατεία, από την Γραμματεία όπου θα παραλάβουν το T- SHIRT και το καπελάκι.
Επίσης, ο Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , διοργανώνουν ‘Εκθεση Ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών και των Γυμνασίων του Δήμου Σπάρτης, με θέμα το μήνυμα του φετινού Γύρου της Σπάρτης: " Τρέχω για το νέο Μουσείο Σπάρτης".

Καιρού επιτρέποντος τα έργα θα εκτεθούν δημόσια στην Κεντρική Πλατεία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρουσιαστούν και άλλα δρώμενα στην Κεντρική Πλατεία.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι μεταξύ άλλων το Νotos press και το Νότος 94.9 fm.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν Τ- shirt από τον Μέγα Χορηγό – ΄΄Δικλίς΄΄ Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.Επίσης, Χορηγοί της Εκδήλωσης είναι: Oι επιχειρήσεις Αφοι καραγιάννη και Σια Ο.Ε. οι οποίοι θα προσφέρουν νερά και αναψυκτικα και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΄΄ΛΑΚΩΝΙΑ΄΄ με την προσφορά των ομώνυμων χυμών.

Ο Πρόεδρος Λ. Καράτζαλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού ευχαριστούν θερμά όλους τους Χορηγούς, για την τόσο πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους και την συμπαράσταση στο έργο μας για το καλό του τόπου και της Νεολαίας μας και την επιτυχία του αγώνα. Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Σπάρτης όλων των ηλικιών , να δείξουν τι σημαίνει ΄΄Αθλητισμός ΄΄ στην πιο αγνή του μορφή, χωρίς τον φόβο της ήττας, χωρίς άλλο έπαθλο πέρα από την γλυκιά κούραση της προσπάθειας και τη χαρά της συμμετοχής.

Δείτε Live την Κεντρική Πλατεία Σπάρτης