Επέστρεψε με 6 χρυσά και τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος. Εξαιρετικοί οι Αντωνόπουλος και Σπ. Παπαδόγιαννης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Παίδων και Νεανίδων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών και ο Σπαρτιατικός για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα παίδων, κατακτώντας 6 χρυσά μετάλλια και τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος.

Όλοι η ποδηλατική Ελλάδα συζητάει για τις εξαιρετικές εμφανίσεις των πρωταθλητών Αντονόπουλου Αναστάσιου και Παπαδόγιαννη Σπύρου που, μετά από διαρκή και αποτελεσματική δουλειά τεσσάρων χρόνων, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιαννιώση Βασίλη και του βοηθού προπονητή Βορβή Χρήστου, ο Αντωνόπουλος Αναστάσιος έσπασε όλα τα ρεκόρ, και στα πέντε αγωνίσματα που πήρε μέρος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τις αντίστοιχες φανέλες πρωταθλητή Ελλάδος, ενώ ο επίσης εξαιρετικός Παπαδόγιαννης Σπύρος απέσπασε το χρυσό μετάλλιο και τη φανέλα του πρωταθλητή, μαζί με τον Αντωνόπουλο Αναστάσιο στο ομαδικό σπρίντ.

Συγκεκριμένα:
Ο Σπαρτιατικός με τους δύο ποδηλάτες, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο ομαδικό σπρίντ.

Στα 200μ ταχύτητας, οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού έκαναν το 1-2 με πρώτο τον Αντωνόπουλο και δεύτερο τον Παπαδόγιαννη.

Στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης, ο Αντωνόπουλος ήρθε πρώτος και ο Παπαδόγιαννης τρίτος.

Στην ατομική χρονομέτρηση 2χλμ καθώς και στους πόντους, ο Αντωνόπουλος κατέκτησε επίσης τις πρώτες θέσεις.

Να τονίσουμε επίσης τη θετική εμφάνιση για πρώτη χρονιά στην κατηγορία παίδων, του Παπαστάθη Κων/νου, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2013, μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσαρμόζουν την προετοιμασία τους και ρίχνουν την προσοχή τους στα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας που έπονται.