Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης σκοπευτικοί αγώνες Σταθερού στόχου και Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου, στο ανοικτό σκοπευτήριο του στη Σελλασία Λακωνίας. Η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας, κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών από ιδρύσεως του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης
Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος εκατό σαράντα οκτώ (148) αθλητές και αθλήτριες.

Στην Α΄ Κατηγορία Κυπέλου Ελλάδος skeet πρώτος αναδείχθηκε ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, δεύτερος ο ΓΚΟΥΖΟΣ Φαέθων του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας και τρίτος ο ΣΚΑΤΖΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Σκοπευτικού Ομίλου Πάρνης.

Στην Β΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΔΑΡΙΩΤΗΣ Σαράντος, δεύτερος ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και τρίτος ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ Γεώργιος άπαντες του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

Στην Γ΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΖΑΪΜΗΣ Παναγιώτης του Σκοπευτικού Ομίλου Γυθείου, δεύτερος ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτος ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

Στην Κατηγορία των Εφήβων τις δύο πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Γεώργιος και ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ Νικόλαος.

Στη γενική κατάταξη πρώτος αναδείχθηκε ο αθλητής του σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος.
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.