Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε η Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε. εταιρεία Κοινωνικής –Λαϊκής Βάσης στο χώρο της, τους 100 περίπου ποδηλάτες στην 30η τους ποδηλατοβόλτα. Έγινε σύντομη ενημέρωση, ξενάγηση και είδαν όλοι με τα μάτια τους, τους τόνους προϊόντων που οι απλοί πολίτες έχουν φέρει στο χώρο της κοινωνικής εταιρείας.

Τα διαχωρισμένα απορρίμματα- προϊόντα των Σπαρτιατών και όχι μόνο ζυγίζονται –καταγράφονται- ταξινομούνται και πληρώνονται στους ευαισθητοποιημένους προς το περιβάλλον πολίτες.

Για όσους ρωτάνε: Η παράδοση βιογραφικών σημειωμάτων συνεχίζεται για εύρεση –πρόσληψη των κατάλληλων ανθρώπων στις ειδικότητες, Ανειδίκευτοι εργάτες, Οδηγοί με δίπλωμα 3ης κατηγορίας, χειριστές περονοφόρων οχημάτων, βοηθοί λογιστηρίου, ηλεκτρολόγοι, Χημικοί Μηχανικοί ή Χημικοί ή Γεωπόνοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Management -Διοίκηση Επ/σεων.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…Τα δέματα είναι από τη πρέσα που έφτασε στο χώρο της Βιοενεργειακής την περασμένη Τετάρτη και η οποία έχει δεματοποιήσει ήδη τα πρώτα προϊόντα των πολιτών.