Με ιδιαίτερη επιτυχία εξελίχθηκε η πρώτη ποδηλατοβόλτα για το φετινό καλοκαίρι, της Δανειστικής Λέσχης Φίλων Ποδηλάτου «Ποδηλατοπαρέα». Η Λέσχη συμμετείχε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου με τίτλο «Η Γιορτή της Γελαστής Γης», που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 21 Ιουνίου στην Πλύτρα του δήμου Μονεμβασίας.

Οι συμμετέχοντες δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους: «Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και η παρέα μας μεγάλωσε! (κάναμε και την πρώτη μας νυχτερινή ποδηλατοβόλτα!). Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες συμμετείχαν. Για τους υπόλοιπους που έχασαν αυτήν τη βόλτα, ετοιμάζουμε πολλές ακόμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο. Προτιμήστε τις ήπιες μορφές ψυχαγωγίας και άσκησης, για οικονομία (λόγω κρίσης) αλλά το κυριότερο, για ευεξία! Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη ποδηλατοβόλτα που θα ανακοινωθεί μέσω του blog και στη σελίδα μας στο facebook.»

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι φορείς «Σπείρα» και «ΒΙΟμόνοια».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το blog της Λέσχης: http://podilatoparea.blogspot.gr/2012/06/blog-post_21.html